FORSIDEN GALLERI FOTOGRAFERING ETTERBESTILLING PRISLISTE ETERNITY STUDIO KART
Bryllup
Et bryllup er en fantastisk begivenhet.
De fleste bruker lang tid på å planlegge den store dagen.
Alt skal være perfekt. Når dagen endelig kommer, raser timene av sted.
Det er utrolig mye som skjer i løpet av en eneste dag.

Vår jobb er å forevige denne dagen.
Ved en litt mer reportasje aktig stil, fanger vi de beste øyeblikkene.
Det er dere som skal fotograferes. Bildene skal vise kjemien dere imellom, vel som personligheten deres.

Eternity Studio jobber digitalt. Det man sitter igjen med etter fotograferingen, er en cd med 150-180 bilder i både farger og sort-hvitt. Disse bildene er lavoppløselige. Det vil si at de bare er til å kikke på. Eternity Studio sitter med rettightene.

Fotografering under vielse
Dette blir stadig mer populært. Det skjer utrolig mye under en vielse. Man er kanskje litt nervøs, og det ender ofte med at man husker veldig lite av selve vielsen i ettertid. Noen ønsker også å få fanget øyeblikket når man kommer ut av kirken. Hånd i hånd, fulle av ekstase, ris i alle retninger.

Fotografering etter vielse
Vi bruker ca. en time på selve fotograferingen. På forhånd avtaler vi en planleggingstime hvor vi går igjennom detaljer av dagen og eventuelle ønsker. Vi gjør alt får å kunne fotografere utendørs. Skulle det regne går det an å bruke selve festlokalet eller studio hvis det er ønskelig.

Barn-søsken-familie-portrett
Denne typen fotografering foregår som oftest i studio. Vi holder alltid av en time til hver fotografering, men det er sjeldent at vi bruker så lang tid. Skulle barnet ditt ha en dårlig dag, prøver vi på nytt igjen uten ekstra kostnad. Det blir tatt 30-50 bilder som man får lavoppløselig på en cd. Disse bildene ligger både i farger og sort-hvitt. Forstørrelser bestiller du gjennom Eternity Studio.
linda@eternitystudio.no Sadelveien 11, 1712 Grålum tlf: 97 06 77 60